حقایق در مورد دکتر کرابی آشکار شد در 2 ماه
بیانیهٔ دیدهبان حقوق بشر دربارهٔ سرکوب زندانیان سیاسی در ایران با محرومیت پزشکیپاسخ: با گذشت زمان و در اثر عوامل مختلف آب و باد خاک منطقه جا به جا شده که این عمل حاصل خیزی آن را کاهش می دهد.
صفحه این پزشک صرفا جهت معرفی ایشان بوده و در حال حاضر نوبتدهی این پزشک از طریق سامانه «حال» امکانپذیر نمیباشد.
لرزش زمین و زمین لرزه که بر تعادل شیب تأثیر میگذارد و احتمال حرکت توده را افزایش میدهد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با اشاره به ظرفیت این منطقه برای چرای دام، گفت: ظرفیت چرای دام در البرز مرکزی - که از سمت کرج وارد منطقه میشوند سه هزار تا چهار هزار رأس دام است؛ اما عملاً ۲۰ تا ۲۵ هزار رأس دام از این مناطق استفاده میکنند.
ماشین آلات، روش ها و آزمایش های تراکم خاک — به زبان ساده
معمولاً رواناب باران بر مواد سبکتر مانند سیلت، مواد آلی و ذرات ماسه ریزتر تأثیر میگذارد، اما در بارندگیهای شدید، این میتواند شامل اجزای مواد بزرگتر نیز باشد.
چشم انداز آینده ایران در پرتوی تحولات سوریه و “تله روباه”
زاگرس یکی از اقلیمهای با ارزش و مهم زیستمحیطی کشور است که با تخریبهای گستردهای در سالهای اخیر روبرو بوده است. از جمله این عوامل میتوان به وجود ۳۶ میلیون دام در منطقه اشاره کرد. هادی کیادلیری – رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه آزاد – درباره این موضوع میگوید: تنها وجود ۱۶ میلیون دام در این منطقه مجاز است و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری حتماً برای حل این مشکل باید برنامه ریزی کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، ورود دام به مرتع قبل از زمان مناسب و چرای زودرس در مرتع علاوه بر آسیب به پوشش #چرای بی رویه دام گیاهی، به دلیل رطوبت زیاد خام و در اثر تردّد زیاد دام در مرتع، باعث فشرده شدن خاک و کم شدن تخلخل آن میشود و درنتیجه این عمل، وزن مخصوص خاک افزایشیافته و قابلیت نفوذ آن به آب کاهش مییابد.
این موضوع باعث فشار مضاعف بر منابع آب و خاک منطقه خواهد شد چراکه پوشش گیاهی در حال رشد است و میخواهد به گلدهی و بذرافشانی برسد، اما با چرای بیرویه از بین میروند. در نتیجه ظرفیت فرسایشپذیری خاک بالا میرود و با بارانی اندک سیلاب روانه خواهد شد.
گزارش دکتر حسین فاطمی درباره مرگ ملکه جهان مادر مرحوم احمدشاه از حومه پاریس
نوک و بالای تپههای بدون پوشش گیاهی معمولا در معرض قرار میگیرند و بیشترین آسیب را متحمل میشوند.
– عوامل انسانی: آبیاری نامناسب ، شخم نامناسب ، استخراج معادن ، ساختمان سازی